Institutet  erbjuder en intensivkurs i Systemiska Organisationskonstellationer

Datum: 8.9 juni 2024
Ledare Svante Björklund.

Svante: ”För att arbeta med ett systemiskt perspektiv i organisationer är verktyget systemiska konstellationer (Organisationskonstellationer) det bästa sättet. Det blir som att lära sig cykla. Det kan vi omedvetet när vi tränat medvetet tillräckligt länge. Precis så är det med systemiska konstellationer. Vi behöver adressera både det medvetna och det omedvetna och samtidigt det rationella och det irrationella. Detta gör att du kan arbeta med helheten för maximal effekt med kortare och effektivare insatser.”

Detta systemiska arbetssätt har fått allt fastare mark de senaste tio åren ute i Europa och i övriga världen. Även här i Sverige har intresset för Systemiska Organisationskonstellationer vaknat och det finns mycket att vinna på att gå en fortbildning i ämnet. Du får med dig nya viktiga och användbara kunskaper som du kan omsätta praktiskt i din verksamhet direkt efter att du har gått kursen.

Kursen vänder sig till organisationskonsulter, coacher för individ eller grupper, och andra verksamma inom företag och organisation eller intresserade av ämnet.

Intensivkursen i Organisationskonstellationer är upplevelsebaserad med praktisk teori.
Ett omfattande kompendium kan köpas på plats för 150 kr.

För den som är intresserad men aldrig deltagit i ett systemiskt konstellationsarbete (Familjekonstellationer) rekommenderas att gå en workshop i Livets Konstellationer med Charlotte Palmgren. Se kalendarium.

Se hela programmet  här
Önskar du mer information om kursen, utöver det som står i programmet, får du det av kursledaren Svante Björklund, svante@intuitiv-dialog.se.

Välkommen med en anmälan till Charlotte Palmgren, info@siffok.se.