Charlotte Palmgren erbjuder enskilda konsultationer antingen live eller över zoom, 60-90 min, att utifrån ett systemiskt perspektiv sätta in klientens problem i en större kontext, t.ex. familjesystem eller arbetssystem.  Hon använder sig av bordsdockor, golvmarkörer och visualisering för att gestalta problemställningen och en möjlig lösning.

Kanske har du en livskris, lider av dålig självkänsla, känner dig nedstämd och deprimerad, har ett relationsproblem med en partner eller med en förälder eller ett barn? Psykisk och fysisk ohälsa är symptom på att det finns en obalans som kan hänga ihop med olösta händelser och olösta känslor i familjesystemet, ibland generationer bakåt i tiden.

Förfrågan görs över kontakt och bokning av tid mobil 0709-240663

Pris: 60 min SEK 1200 inkl. moms, 90 min SEK 1800 inkl. moms
(Sjukskriven, arb.lös, studerande 1000 resp 1600 inkl. moms)

Presentation:
Charlotte Palmgren är grundare av f.d. Svenska Hellinger Institutet och utbildad vid PsykosyntesAkademin i Stockholm (1990-94). Charlotte arbetar som terapeut i egen praktik med enskilda och par och leder workshops och fördjupningskurser i Familjekonstellationer sedan 2001. Hon har studerat Hellingers familjesystemiska terapi sedan 1997. Charlotte har deltagit i ett flertal seminarier med Bert Hellinger och andra erfarna konstellationsledare i och utanför Europa och gått flera utbildningar i Familjekonstellationer och i Organisationskonstellationer.
Sedan 1998 har Charlotte organiserat flera seminarier och utbildningar med inbjudna utbildare.

År 2001 och 2002 inbjöd hon Bert Hellinger till Stockholm. Charlotte har också skrivit två böcker om Familjekonstellationer, ”Om du visste hur mycket jag älskar dig! Kärlekens kraft i familjerelationer” och ”Under ytan. Berättelser ur verkliga livet utifrån ett familjesystemiskt perspektiv”.