Institutet  erbjuder en ny Baskurs med början hösten 2021, 2×3 dgr i Organisationskonstellationer.
Datum: 27-29 augusti och 24-26 september 2021. Ledare Svante Björklund.

I kristider – som den vi nu går igenom – kan det vara en bra idé att satsa på kompetensutveckling. Då har du här ett gyllene tillfälle att gå en fortbildningskurs i Systemiska Organisations-konstellationer nu,

Detta systemiska arbetssätt har fått allt fastare mark de senaste tio åren ute i Europa och i övriga världen.Även här i Sverige har intresset för Systemiska Organisationskonstellationer vaknat och det finns mycket att vinna på att gå en fortbildning i ämnet. Du kan välja att gå en kortare kurs 6 dagar eller en längre utbildning på 18 dagar och bli diplomerad. I båda fallen får du med dig nya viktiga och användbara kunskaper som du kan omsätta praktiskt i din verksamhet direkt efter att du har gått kursen.

Till hösten erbjuder vi ett Basblock med Svante Björklund som ledare i Organisations-konstellationer. Ett Fördjupningsblock planeras med internationella, mycket kunniga och erfarna, ledare.

Fortbildningen i Organisationskonstellationer (bas- och fördjupningsblock) är en upplevelsebaserad kurs med praktisk teori. Kompendium ingår.

Basblocket är första delen i en längre fortbildning och vänder sig till organisationskonsulter, coacher för individ eller grupper, och andra verksamma inom företag och organisation.

För den som är intresserad men aldrig deltagit i ett systemiskt konstellationsarbete (workshop eller kurs i Familjekonstellationer) kommer en systemisk orientering att erbjudas före kursstart. Kursledare Charlotte Palmgren.

Se hela programmet Basblock Org ht 21
Önskar du mer information om kursen, utöver det som står i programmet, får du det av kursledaren Svante Björklund, svante@intuitiv-dialog.se.

Välkommen med en anmälan till Charlotte Palmgren, info@siffok.se.

Också; har du tidigare deltagit i ett Basblock i Organisationskonstellationer får du gå repris för 50%

Vi har pga. restriktionerna begränsat antalet deltagare till max 8 samt tillhandahåller handsprit.