Institutet  erbjuder en ny Baskurs med början hösten 2020, 3×3 dgr i Organisationskonstellationer.
Datum: 25-27 september (systemisk orientering) Ledare Charlotte Palmgren, 27-29 november 2020 och 22-24 januari 2021. Ledare Svante Björklund.

I kristider – som den vi nu går igenom – kan det vara en bra idé att satsa på kompetensutveckling. Då har du här ett gyllene tillfälle att gå en fortbildningskurs i Systemiska Organisations-konstellationer nu,

Detta systemiska arbetssätt har fått allt fastare mark de senaste tio åren ute i Europa och i övriga världen.Även här i Sverige har intresset för Systemiska Organisationskonstellationer vaknat och det finns mycket att vinna på att gå en fortbildning i ämnet. Du kan välja att gå en kortare kurs 6-9 dagar eller en längre utbildning på 18 dagar och bli diplomerad. I båda fallen får du med dig nya viktiga och användbara kunskaper som du kan omsätta praktiskt i din verksamhet direkt efter att du har gått kursen.

Nu i höst erbjuder vi ett Basblock med Svante Björklund som ledare i Organisations-konstellationer. Under våren och hösten 2021 är också ett Fördjupningsblock planerat med internationella, mycket kunniga och erfarna, ledare. Datum: 16-18 april med Eelco de Geus , 28-30 maj med och 17-19 september med Christine Blumenstein-Essen.

Fortbildningen i Organisationskonstellationer (bas- och fördjupningsblock) är en upplevelsebaserad kurs med praktisk teori. Kompendium ingår.

Basblocket (6 alt. 9 dagar om du inte gått en grundkurs i Familjekonstellationer) är första delen i en längre fortbildning och vänder sig till organisationskonsulter, coacher för individ eller grupper, och andra verksamma inom företag och organisation.

Modul 1, 25-27 september är en systemisk orientering för den som inte tidigare deltagit i en kurs i Familjekonstellationer och ur vilken Organisationskonstellationer har utvecklats. Kursledare Charlotte Palmgren.

Modul 2 och 3, 27-29 november och 22-24 januari 2021 fokuserar helt på Organisationskonstellationer. Kursledare Svante Björklund.

Se hela programmet Fortbildning Org ht20-vt21
Önskar du mer information om kursen, utöver det som står i programmet, får du det av kursledaren Svante Björklund, svante@intuitiv-dialog.se.

Välkommen med en anmälan till Charlotte Palmgren, info@siffok.se.
Anmälan före 1 augusti ger dig dessutom rabatt!
I augusti får du sedan ett anmälningsformulär att fylla i.
Fri avbokning tills du återbekräftat ditt deltagande före utskick av faktura i höst.
Också; har du tidigare deltagit i ett Basblock i Organisationskonstellationer får du gå repris för 50%

För att hålla ett tryggt avstånd i lokalen har vi begränsat antalet deltagare till max 12 samt tillhandahåller handsprit.