Temakväll Missbruk och Medberoende

Plats: Karlbergsv. 51A
Datum: under planering
Tid: kl.17.30-21.30
Inträde 500 kr (swish, bg, kontant) Fika och frukt ingår.

Kanske upplever du själv att du hamnat i något beroende eller att du har någon närstående som har det? Är du medberoende? Då är den här kvällen för dig när Charlotte Palmgren beskriver mekanismerna bakom beroendet eller medberoendet utifrån ett familjesystemiskt perspektiv och gör uppställningar med deltagarna för att belysa och klargöra dynamiker och möjliga lösningar..

Ett missbruk uppstår när det övergår till  ett beroende. Beroendeproblematik kan handla om väldigt mycket alltifrån droger, alkohol, mat, data mm. Under kvällen kommer Charlotte förklara hur ett missbruk och medberoende också kan hänga ihop med det som hänt i personens familjehistoria. Problematiken liksom en lösning belyses med hjälp av uppställningar med deltagarna.

Ledare: Charlotte Palmgren, dip. psykosyntesterapeut, terapeut i familjesystem

Anmälan kontakt eller mobil Charlotte Palmgren 0709-240663